Αρχική | Σόπατο| Χάρτης| Επικοινωνία| Φωτογραφίες | Κρατήσεις


Πολιτικές


Πολιτικές Κράτησης - Ακύρωσης, Όροι χρήσης


Πολιτική Κρατήσεων

Όλες οι κρατήσεις πρέπει να προπληρωθούν κατά το 100% του συνολικού ποσού για να θεωρήσουμε ολοκληρωμένη την κράτηση σας. Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται κατά τη διαδικασία της κράτησης. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η πληρωμή γίνεται κατά την καταχώρηση της κράτησης. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με πιστωτική κάρτα,αν ο πελάτης δεν ολοκληρώσει την πληρωμή κατά την κράτηση, η κράτηση θεωρείται άκυρη. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή , θα σας στείλουμε επιβεβαίωση της κράτησης (Voucher) και τιμολόγιο/απόδειξη πληρωμής σε PDF, στη διεύθυνση e-mail  που δηλώσατε κατά τη διαδικασία κράτησης ή εγγραφής. 

 

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το Sopato σέβεται την ιδιωτικότητα σας και την προστατεύει. Το Sopato δεν πουλάει, δανείζει, ενοικιάζει ή παρέχει σε τρίτους πληροφορίες που σας αφορούν, εκτός αν υποχρεώνεται από το νόμο.

 

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Αν δεν θέλετε να επιβεβαιώσετε την κράτηση σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να την επιβεβαιώσετε καταθέτοντας το 100% του συνολικού ποσού με κατάθεση σε τράπεζα. Κατά την κατάθεση, και εφόσον υπάρχει κόστος για τη μεταφορά των χρημάτων, αυτό θα βαρύνει τον πελάτη. Αν η προκαταβολή δεν γίνει μέσα στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα (2 εργάσιμες ημέρες), η κράτηση θεωρείται άκυρη. Όταν ο πελάτης ολοκληρώσει την κατάθεση, θα πρέπει να μας αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης με email. Αφού το Sopato επιβεβαιώσει την κατάθεση θα σας σταλεί η τελική επιβεβαίωση της κράτησης.

 

Φόροι

Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ και όλοι οι φόροι

 

Πολιτική ακύρωσης

Αν η κράτηση ακυρωθεί μέχρι και 20 ημέρες πριν την Κρητική Βραδιά, ο πελάτης δεν θα χρεωθεί και τυχόν ποσά που έχουν προκαταβληθεί θα επιστραφούν στον πελάτη. Αν η κράτηση ακυρωθεί ή τροποποιηθεί αργότερα, θα χρεωθεί το 50 % του συνολικού ποσού της κράτησης και το υπόλοιπο θα επιστραφεί στον πελάτη εφόσον έχει προκαταβληθεί. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθεί το συνολικό ποσό της κράτησης. 

  

Ζώα

Παρά το γεγονός πως αγαπάμε τα ζώα, προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε τη δέουσα φιλοξενία.
Σόπατο Grill House, Παύλου Μελά 7, TK 700 07 Μάλια, Κρήτη Τηλ.: (+30) 28970 32410 Κιν: (+30) 6971578676

Είσοδος Μελών
Δημιουργήθηκε και φιλοξενείται από την LasT.gr